Reserveren van een hotelkamer

 

Een reservering kunt u maken door middel van de onderstaande pagina

Bij vragen kunt u altijd bellen: 
tel. +31 (0) 117 38 24 20.

Wij zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen.

Voorwaarden:
Reserveringen kunnen alleen definitief gemaakt worden door middel van vooruitbetaling op onderstaande bankrekening òf  door het doorgeven van uw creditkaartnummer met vervaldatum als garantiestelling. 

Wij behouden ons het recht voor een pre-autorisatie op uw creditkaart uit te voeren.

Vanaf 1 januari 2018 zijn onze nieuwe voorwaarden van toepassing. Bij inchecken zal een borg van €50,- worden betaald of een creditcard als borg opgegeven worden. Verder is het verplicht om legitimatie bij te hebben. Bij het uitchecken wanneer er geen schade (verder gespecificeerd hierna) is aangetroffen in de kamer zal de borg worden terugbetaald op dezelfde manier als deze betaald is. Wanneer dit niet het geval is zal de schade van de borg worden afgenomen. Alle aangetroffen beschadigingen, vernielingen of vlekken op de door het hotel beheerde eigendommen zullen in rekening worden gebracht voor de gast. Verder is het toegestaan om maximaal 1 hond per kamer te nemen, hiervoor worden er kosten per dag in rekening gebracht. Voor kinderen tot 1 jaar wordt geen kosten in rekening gebracht. Voor kinderen vanaf 1 jaar wordt er €5,50 extra in rekening gebracht mits het toegestane aantal personen op de kamer wordt overschreden.

Bankgegevens:
IBAN:
t.n.v. Hotel Rooms Breskens
K. v. K. 

Annulering:
Bij annulering tot de dag vóór de aankomstdatum wordt de eerste overnachting in rekening gebracht. Bij annulering daarna, of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt 100% van de gereserveerde overnachtingen in rekening gebracht. Annulering na inchecken niet mogelijk.